Doe-het-zelf

Gaat u liever zelf aan de slag?  Dat kan bij Autowascentrum Noordhorn         

wasboxWasboxen:
Wij beschikken over twee ruime wasboxen waarin u uw voertuig zelf kunt schoon maken, op elk gewenst tijdstip en met hoogwaardige producten. De wasboxen zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Onze wasboxen beschikken over een bedieningspaneel met duidelijke wasinstructies. Hierop kunt u precies zien in welk programma u zich bevindt en hoeveel tijd u nog heeft op het ingeworpen muntgeld. U kunt starten met autowassen in de wasboxen door €0,50, €1,- of € 2,- in te werpen. Ook is het nu mogelijk om contacloos te betalen. 

stofzuigersStofzuigers:
U kunt na gebruik van de wasstraat of de wasboxen ten alle tijde GRATIS gebruikmaken van de twee stofzuigers die bij ons op het plein staan.

 

 

doekautomaat

doekautomaat

Doek automaat:
Tevens kunt u gebruikmaken van het doekjesautomaat, deze is te vinden op het plein bij de stofzuigers. Hierin kunt u onder andere ruitendoekjes, dashboard doekjes en nadroog doekjes vinden. U kunt door een munt van €0,50 in de automaat te stoppen en de hendel om te draaien 1 van deze doekjes kiezen.  

 

 

Mattenkloppen:
Naast de stofzuigers kunt u de mattenkloppers vinden, deze mattenkloppers zijn gratis te gebruiken.

Met een nette auto het terrein af:
Op het terrein zijn verschillende afvalbakken te vinden. Hier kunt u uw asbak legen en andere kleinigheden kwijt. Wij vragen u vriendelijk om niet uw huisvuil bij ons achter te laten.